Rólunk

Kik vagyunk valójában?

Az EasyFitness által biztosított felülettel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy termékeink mellett egy igazán komplex sportélményt is kapj tőlünk. Célunk, hogy kedvet kapj új sportok kipróbálásához, új emberek megismeréséhez, és az így szerzett új élményeid megosztásához.

Összehozzuk a sportolókat és azokat, akik szeretnének sportolni. Megmutatjuk a hozzád közel működő aktív sportközösségeket, és segítünk, hogy bármi is legyen a kedvenc sportágad, és bármilyen szinten is sportolsz, mindig legyen társaságod a mozgáshoz. Támogatjuk a sportoló közösségek létrejöttét, és a rendszeres mozgást, ezért erőfeszítéseidet gyűjthető érmekkel, illetve jutalmakkal ismerjük el.

Fitness otthoni edzés032

Néhány szó rólunk

Csapatunk

Minden nap azon dolgozunk, hogy minden korú és nemű embert inspiráljunk, hogy higgyenek a bennük rejlő fitnesz potenciálban, valamint táplálni őket, hogy elérjék céljaikat.

Harvey Spector

Founder - CEO

Jessica Pearson

COO

Rachel Zain

Marketing Head

Luise Litt

Lead Developer

Katrina Bennett

Intern Designer

Mike Ross

Intern Designer

Internetes elérhetőség

A videók bárhonnan az egész világon elérhetőek, csak internetes kapcsolatra van szűkség

Magas minőségű termékek

Csak ellenőrzött termékeket árulunk a webshop boltunkban.

Legjobb árak a piacon

Kihagyhatatlan ajánlatok, változatos akciók

Biztonságos fizetés

Kártyás vásárlás Barion-on keresztül a legmagasabb biztonság érdekében

Nagy és növekvő közösséggel is rendelkezünk, ezért osztjuk meg blogunkon és közösségi oldalakon a legfrissebb és legfontosabb táplálkozási tudnivalókat receptekkel és edzésekkel, és minden mást is a kettő között. Így vásárlóinkat fitnesz útjuk minden állomásán támogatni tudjuk.

Szeretünk kihívni. Inspirálni, hogy csatlakozz hozzánk és lépj ki a komfortzónádból a sport és a mindennapok terén is. Nem félünk magunk példát mutatni. És mindig belecsempészünk egy kis mókát is.

Szeretjük nézni, ahogy keményen dolgozol, koncentrálsz és nem adod fel. Mi mindig itt vagyunk, hogy támogassunk és hogy csúcsminőségű sportfelszerelésekkel lássunk el.

Segítünk, hogy magabiztosabb legyél, hogy a legjobb formádat mutasd futás közben, a focipályán, az edzőteremben, vagy az utcán.

Elismerjük kitartásodat, koncentrációdat, nagyszerű teljesítményedet minden egyes győzelmedet és megélt érzelmedet az úton, melyeket sosem feledsz.

Pontosan ezért csináljuk. Ez visz minket is előre.

Csatlakozz hozzánk!

Nem állunk meg itt. Növünk, fejlődünk, kitoljuk a határainkat, lebontjuk az akadályokat és valóra váltjuk az álmainkat. Egyre nagyobbak vagyunk, még jobb szolgáltatást nyújtunk és új csapattagokat keresünk.

Életed a sport? Csatlakozz hozzánk és csináld azt, amit igazán szeretsz! Találd meg álmaid állását nálunk!!

Lépj velünk kapcsolatba

Ne maradj le a hírekről álmaid munkájáról!

Shopping Cart